Visualisering mod kræft og knuder

Visualisering kan bruges mod alverdens sygdomme og skavanker. Vi visualiserer hver eneste dag, som regel helt ubevidst. Den visualisering, som kan bruges mod sygdomme, handler om at styre tanker og indre billeder bevidst – mod et bestemt mål. I denne artikel kan du læse nogle forslag til, hvordan du kan bruge visualisering mod kræftknuder. Det er kun ideer. Vil du visualisere, så sats på at gøre det, så det passer til din egen personlighed. Hvordan og i hvor høj grad din visualisering vil virke, kan ingen vide. Men da mange har haft gode – ja endog forbavsende resultater – med visualisering, er det et forsøg værd.

Brug den blå laserstråle

Opfind – og se for dit indre øje – en blå laserstråle. Mod kræftsvulster og andre knuder kan visualisering med den blå laserstråle give overraskende positive resultater når du holder ud, visualiserer så tit du kan og TROR på, at det vil virke. Metoden er meget kraftfuld og kan bruges til knuder af enhver art. Her skal indskydes, at har du en alvorlig sygdom (eller bare tror at du har det), skal du søge læge. Men det forhindrer dig absolut ikke i samtidig at bruge visualisering som ekstra hjælp til helbredelse og at tro på at du har magten over din egen krop.
Bruger du denne form for visualisering samtidig med at du får lægebehandling, kan forløbet vise sig at gå lettere og hurtigere mod en bedring.

Husk at slappe godt af, både når du visualiserer bevidst, men også når du ikke gør det. Afslapning i sig selv er med til at stabilisere din krop og give bedre muligheder for sundhed.

Bestem at du vil vinde

DU har magten over din egen krop. Bestem dét når du går ind i en i en visualisering som denne. Du er ikke et hjælpeløst offer, men du kan gøre noget for at hjælpe dig selv. Tænk positive tanker om det forløb du går ind i, og se lyse, lette indre billeder af at du nu kærligt tager dig af kroppen og hjælper den. Og at den er klar til at samarbejde.
Tro på at du har magt til at fjerne det der ikke skal være i din krop, og at du kan føre dit arbejde med kroppen til vejs ende på en god måde. At du har styrken til selvhjælp fordi den styrke ligger i alle mennesker. Mærk at der er en god, tryg følelse i dig nu.

Læs denne visualisering igennem og brug så essensen i den. Du behøver ikke at kunne huske det hele. Føler du senere at der ikke helt var ”nok” i din første visualisering, så læs bare visualiseringen en gang mere og prøv igen. Efterhånden vil du være helt på hjemmebane i din egen visualisering med den blå stråle og se de indre billeder på en måde, hvor de passer til dig.

Og her begynder den egentlige visualisering så:

Læg eller sæt dig et rart sted og slap fuldstændig af i kroppen. Luk øjnene. Lad dit åndedræt være dybt og roligt. Luk øjnene. Vid nu at du kan hjælpe din krop med at fjerne det der ikke hører den til. Der er kraft i dine tanker og indre billeder.
Se at du starter på denne hjælp til kroppen lige nu, og vær sikker på det har en virkning. Dine tanker og indre billeder er ”koden”, der nu giver ordrer til din krop om at blive/være rask.
Vær tryg imens det sker. Du kan kun gøre det rigtigt.
Se indad i din krop. Forestil dig at du kigger mod det sted i kroppen som du vil gøre sundt. Det kan være en kræftknude du har som du allerede er i lægebehandling for. Det kan være en anden form for knude. Under alle omstændigheder kan du selv arbejde på at fremme det positive forløb. Fortæl dig selv at din egen indsats har stor virkning.

Sæt fokuspå præcis det sted du vil behandle. Brug din forestillingsevne. Har du lidt svært ved at lokalisere stedet kun med tankerne, så rør forsigtigt ved det med din hånd. Eller rør så tæt ved stedet som muligt, hvor du tror knuden befinder sig, hvis knuden er indvendig. Slip hurtigt igen og rør ikke ved stedet mere. Det er tanken der skal gøre arbejdet, ikke hænderne.
Så er det lokaliseret, og du kan begynde at arbejde på stedet med det indre billede af din stråle – uden at ramme ved siden af. Det redskab du sender af sted via tanken skal nok finde vej det sidste stykke når du i forvejen har fokuseret.

Laserstrålen

Se din visualisering som en lille film. Se for dit indre blik, at du sender en blå, kraftig laserstråle mod det syge sted og lader den svitse knuden, så knuden bukker under, splittes ad og forsvinder. Som når en dråbe vand rammer en varm kogeplade. Et kort nu, fordampning, indskrumpning – og der er ingenting tilbage.
Brug god tid på at observere at det sker, og hvordan det sker. Se at knuden langsomt svækkes og til sidst bukker under, tilintetgøres og fordamper.

Du kan også visualisere at knuden smelter og føres væk med blodstrømmen, hvis det føles mere rigtigt for dig. Forestil dig hvordan det sted, der før var sygt, nu langsomt bliver overtaget af raskt væv der heler stedet op igen.
Brug god tid på de billeder og den følelse. Vær i billedet, dér, inde i din krop, og bliv der så længe du kan holde fokus, og gør det på den måde, det passer bedst til dine tanker og indre billeder.

Knuden er væk

Du kan afslutte hver visualisering med billedet af at din krop nu er rask. Se samtidig et nyt, sundt væv overtage stedet hvor knuden har befundet sig. Og at alt igen fungerer som det skal. Både billedet af fjerningsprocessen og rask-billedet kan være gode for helingsprocessen. Hvor længe du bliver i den første proces før du går til det afsluttende billede i visualiseringen er helt op til dig.

Knuden er næsten væk

Med den tanke kan du også vælge af slutte af. Vi er jo forskellige. At se sig selv som fuldstændig raske efter en visualisering ville for nogen føles helt forkert, ja nærmest som en løgn. Det må du selvfølgelig tage højde for. Alt skal foregå helt på dine præmisser hvor du hundrede procent kan samarbejde og sige ja til det du foretager dig – og tro på det.
Altså, har du brug for at tage processen i etaper i stedet for at se dig rask efter hver visualisering, er der intet i vejen for at du stadig ser din knude, men nu i bearbejdet form, svækket og mindre. På vej mod udslettelse.
Alligevel må du prøve at overbevise dig selv om, at din visualisering har ført dig et lille stykke videre mod din helt naturlige sundhed. Næste gang giver du så knuden endnu et dødsstød og kommer et skridt nærmere dit mål.

Uanset hvordan du visualiserer, så tænk på – og brug – dine visualiseringer flere gange om dagen og lad dem fylde dig med håb og glæde.
Det vil gøre godt i hele kroppen og afslappe dig med tanken om at det rigtige nu sker. At du har evnen til selv at hjælpe din krop. Mærk bare en dejlig stolthed og glæde over at du kan aktivere de kræfter i dig via dine tanker og indre billeder.

Når du vil afslutte, prøv så nærmest at ”høre” kroppen sukke befriet: ”Ah, hvor dejligt, nu kan jeg igen trække vejret frit. Blodet kan nu fjerne det der ikke hører mig til, og føre det væk. Det kan flyde frit til alle steder i mig for at opbygge alt hvad der er sundt. Jeg gør mig selv sund og frisk. Jeg er sund og rask.”
Lad din almindelige dagsbevidsthed langsomt vende tilbage, så du igen kan mærke energien i hele kroppen. Stræk dig, slå øjnene op, vip lidt med hænder og fødder, og du er tilbage. Et skridt nærmere sundheden.

Styrk blodgennemstrømningen

Afslapning styrker blodgennemstrømningen, så blodet kan nå ud og vitalisere alle de dele af dit indre der skal have styrke til at bekæmpe sygdom. Derfor har afslapning en stor positiv betydning for alt i kroppen, også forebyggende. Gennem så lidt som afslapning kan du hjælpe kroppen til at holde – eller genskabe – balance i hele systemet.

Det vil være oplagt at du under visualiseringen har kunnet mærke stedet, du fokuserede på, blive varmere end før du begyndte. Måske at det prikkede en smule. Dette er dit fysiske tegn på at processen er i gang og dit arbejde virker. Men visualiseringen kan også virke selv om du ikke får den slags fornemmelser. Vi er forskellige, og visualisering vil også virke forskelligt.

Vær tålmodig. Fortsæt. I mange tilfælde skal der visualiseres over længere tid, inden virkningen er mærkbar.

Kroppen har en helt naturlig modstandskraft mod sygdomme, der forstærkes når man sætter bevidst ind på det. Denne modstandskraft er du nu i gang med at styrke med visualisering.

Det ovenstående er uddrag af min bog ”Tænk dig til det hele. Visualisering – guide og ideer”. I bogen kan du finde flere visualiseringer mod kræft, både lette og lidt mere omfattende. Men ingen af dem er svære.
Bogen viser også, hvordan du kan hjælpe dig selv ovenpå igen, hvis du føler dig skræmt eller magtesløs overfor din sygdom. Og hvordan du kan give dig selv meget smukke og dejlige visualiseringer, der får dig til at falde til ro – blandt andet med rosa lys.
Det ovenstående er fra bogen: “Tænk dig til det hele, visualisering – guide og ideer”. Bogen kan købes som E-bog og lydbog eller lånes som E-bog og lydbog på eReolen.


Udgivet

i

af

Tags: