Visualiser dig slank

Jeg er slank!

Glem aldrig de ord, hvis du vil slanke dig. De er et startskud til din bevidsthed, som får dig til at se dig selv som slank. Det er fra dem, du henter kraften til at slanke dig. Og til at fortsætte som slank. Sig sætningen til dig selv mange gange om dagen, også selv om du er overvægtig. Det er fremtidsbilledet af dig selv, du skal se for dig.

Sig også sætningen i kritiske situationer. Kritiske situationer er de tidspunkter hvor du er ved at give op. Eller du tænker: Jeg venter lige en uge med at begynde at slanke mig. Men sætningen ”Jeg er slank” kan omgående vende det for dig og få dig til at holde fast i din nye beslutning. De ord virker som ”nødhjælps-medicin”. De får kroppen til at opføre sig som slank. Det er som et meget virksomt mantra, der er yderst brugbart.

Jeg er sikker på, at cellerne allerede fra det tidspunkt begynder at ændre sig en lille smule. Fra det øjeblik du forandrer – og fokuserer – din tænkemåde.

Du skaber det hele i dine tanker. Der starter det alt sammen. Det, du ser for dig, skaber du i din bevidsthed, i dine følelser, og det begynder at vise sig i din krop også. (Tænk bare på alle de ægtepar, der hen ad vejen kommer til at ligne hinanden mere og mere af udseende, højst sandsynligt fordi de fokuserer på hinanden – og de hunde og hunde-ejere, der også kommer til at ligne hinanden.)

Jeg er af den opfattelse, at enhver tanke omformes til noget, der er fysisk. Til kropskemi. At dine tanker og følelser forandrer dig fysisk. At tanker og følelser er grundlag for ændringer i celler og organer – positivt eller negativt.

Faktisk har jeg en stærk følelse af, at kunne vi undgå at fokusere på, at vi bliver gamle, og de dertil hørende sygdomme og skavanker vi mener hører med til alderdommen – kunne vi stort set undgå at det skete. Eller i det mindste ville alderdommen ikke indtræde så tidligt og heller ikke på så hæmmende en måde som den gør for mange. Jeg synes, det er en dybt interessant tanke, og andre end jeg har været inde på den. At vi skaber os selv i tankerne. I det, vi visualiserer.

Vi kender det fra placebo. At få en pille, som man tror virker mod en bestemt sygdom – og så er det i virkeligheden en snydepille. Måske en simpel kalkpille. Vi har hørt om masser af den slags eksempler, og de er almindeligt kendt i lægeverdenen.

Det, at man TROEDE PÅ, pillen ville virke, gjorde, at den virkede, selv mod alvorlige sygdomme! Det er blot én af de ting, der viser, at der er en enorm kraft i tanker, indre billeder og forventninger. En kraft, der giver et fysisk udslag, og som kan bruges til masser af ting. Også som basis for at slanke sig!

Det, vi tror er sandt, vil efterhånden slå rod i vores tænkevaner. Når du ser din nye slanke krop for dig, når du visualiserer det billede igen og igen, kan det være medvirkende til at ændre selve din kropsstruktur.

Hvis du har vanskeligt ved sådan lige her og nu at se det for dig, at det du tænker giver et fysisk resultat, kunne jeg give et par eksempler.

Husk lige på, hvad der sker, hvis du går og spekulerer over et eller andet krævende, du skal præstere. Måske en mulig kæreste, du skal møde for første gang, eller en jobsamtale, du skal til. Du får let ondt i maven, ryster lidt på hænderne, trækker vejret kort og uregelmæssigt, sveder mere, får måske røde knopper på halsen eller hovedpine. Er du nervøs for et eller andet, når du går i seng, kan du ikke sove, du kan få kraftig hjertebanken, og fortsætter det gennem længere tid, kan det give dig forhøjet blodtryk og meget andet. Alt dette sker alene på grund af de indre billeder, du ser for dig.

Det, du tænker, viser sig fysisk på masser af måder. Ikke bare i negativ forstand. Men også modsat. Når du er glad og forventende, kan du alt. Du får masser af kræfter, og du ser smukkere ud både i ansigtet og på hele din kropsholdning. Tænk på din første store forelskelse og husk på, hvad der egentlig sker rent fysisk under sådan en forelskelse – længe før man overhovedet rører ved hinanden.

Hvorfor skulle tanken – visualisering – om en slankere krop ikke også kunne være medvirkende til, at du taber dig? Visualisering vil – udover at den virker direkte her og nu og alene – få dig til at vælge den rigtige mad og motion – og alt andet, der tilsammen giver dig en slank krop og et let sind.

Fra min lille alternative slankebog ”Slank på den lette måde”.


Udgivet

i

af

Tags: