Tanken – en utrolig kraft til forandring

Flere og flere bliver klar over, hvor stor kraft der er i tanker, plus/minus. Tanken kan forandre. Tanken skaber. Du er, hvad du tænker!

Hvor mange er egentlig klar over, at det kan lade sig gøre at tænke en sygdom væk? Eller at man i det mindste kan tænke sig raskere. Men omvendt, at man også kan tænke sig syg – og at vi af og til gør det uden at være bevidste om, at det kan være noget, vi selv skaber?

En del ville rynke panden og i første omgang tænke, at den slags vist er noget hokus pokus. Men efterhånden er flere ved at opdage, at der er en enorm kraft i tanken, og at tanker forandrer os, fysisk. Plus eller minus. Også videnskaben er begyndt at ”løfte brynene”.

Dybest set ved vi det jo, at tanken virker fysisk – og masser af os har oplevet det. En person, som sidder i lægens venteværelse, oplever ikke sjældent, at mens han sidder dér og venter, føler han sig pludselig fuldstændig rask. Alene ved tanken om, at hjælpen nu er på vej. Fordi han allerede ser sig rask, kan de tanker i visse tilfælde gøre ham rask! Han visualiserer den tilstand, og den manifesterer sig fysisk.

Er du nervøs, måske for en jobsamtale, kan tanken om det forestående gøre dig søvnløs, give dig hjertebanken, rystende hænder eller røde prikker på halsen.

Er du nyforelsket, føler du dig totalt ovenpå. Du tror, du kan alt. Og du kan alt! Fordi du tror det.

Altså, fysiske virkninger alene af tanken.

Vi kender det også fra placebo. Patienten får en simpel kalkpille, men tror, det er en kompliceret pille, der vil helbrede hans sygdom. Og det er ikke uset, at sygdommen af den årsag kan forsvinde totalt. Alene fordi patienten var overbevist om, den ville forsvinde, vækkede de tanker hans selvhelbredende kræfter. Hermed ikke sagt, at alverdens sygdomme kan forsvinde på den måde. Men det sker, og ikke så sjældent som vi tror. Og vi kan lære at styre tankerne mod et positivt resultat. At visualisere. Arbejde med det og få glæde af det hver eneste dag og opnå større sundhed generelt.

I bogen ”Slank på den lette måde” gives en del opsigtsvækkende eksempler på netop tankens kraft. Bl.a. fortælles om en rigtig grim skavank, som forfatteren tænkte væk, skønt læger havde sagt, det kun kunne opereres væk. Det beskrives udførligt i bogen, hvordan det blev gjort, og resultatet kan bevises.

Bogen fortæller om lignende eksperimenter, som nok ville forbavse en del. Bl.a. om kontrollerede tanke-eksperimenter, der er gjort med kvinder, som ønskede større bryster – noget, resultatet viste, lykkedes, alene gennem denne visualisering. Men frem for alt viser bogen, hvordan man ved tankens kraft kan slanke sig. Helt naturligt. Og så holder det. Fordi det ikke handler om nogen kur, der tit gør ondt værre. Men i stedet om, at du lærer at bruge tankerne på en bestemt måde, så det skaber en fysisk forandring i cellerne. Og ændrer din livsindstilling.

Måske et forsøg værd – dét med tanken – da ”værktøjet” jo altid er lige ved hånden og ganske gratis. Såe … hvorfor ikke begynde at fokusere tankerne, give det en chance, og ikke nøjes med at høre andre fortælle om kraften i tanken. Men også selv gøre sine forsøg – og forbavses.


Udgivet

i

af

Tags: