Healing – let og naturlig

Hvem kan bruge healing?
Mange føler, at healing er et eller andet mystisk. For mig er healing fuldstændig naturlig. Men den er også en masse forskelligt. Jeg har fået healing, og jeg har givet healing. Det handler ikke om bare at klaske næverne på en anden persons krop eller tænke intenst på, at nu kommer en eller anden guddom nok og gør hele arbejdet, og så er dét healing. Healing er en fin og værdifuld ting, som hver især skal gøre helt på sin egen, mest ligefremme måde.Healing er det naturligste i denne verden og har intet med nogen som helst form for hexerei at gøre. I en del år har jeg gjort forsøg på at kigge ind i healingens inderste væsen. At danne mig et billede af, hvad det, der i virkeligheden er så enkelt, handler om. Det har jeg gjort ved at føle mig frem, ikke ved at tænke.

For mig er healing utrolig enkel og behøver ingen som helst forklaring. Det er berøring, det er kærlighed, det er at give og modtage. Børn kan også heale. Det er endda tit det, der virker allerstærkest. De har stor evne for at give på den måde, for de er nærmere naturligheden og ægtheden end voksne. Børn har godt af at lære at give denne form for hjælp til andre, hvis det ellers falder dem naturligt, og hvis de ønsker det.

Healing handler om noget så enkelt som varme hænder på en anden. Eller tæt på en anden. Et menneske eller et dyr. Medfølelse. At give en anden følelsen af, at jeg er der for dig. Jeg ønsker at hjælpe. Eller at formidle hjælp, hvor den end måtte komme fra. Og det er for mig at se totalt ligegyldigt hvor virkningen kommer fra, bare hjælpen og lindringen indfinder sig.

Det har været diskuteret alt for meget, om healingens virkning kom fra en speciel evne i healeren. Fra en kraft i det ydre rum. Eller fra den person, der blev healet, blot ved tanken om, at nu ville han blive rask. Altså gennem simpel visualisering, som absolut er virksom og en utrolig helbredelsesmetode, hvad man så end kalder den. Her skal imidlertid lige indskydes, at jeg også har set en del, der overhovedet ikke troede på nogen som helst virkning, hvor vedkommende efter healingen alligevel er blevet totalt befriet for den skavank, han oprindeligt kom til healeren med. Faktisk ikke uinteressant.

Modsat vil jeg sige, at det kan sikkert have nogen betydning i visse tilfælde, om vi tror på healingen eller ej. Det kan godt være, det er vigtigt for nogen at vide, hvad det er, der sker under healing. Det tror jeg bare aldrig, man kan give nogen fast formel for. Uanset hvad, er healing den naturligste helbredelsesform og beroligelsesmetode i verden. Vi kan alle bruge den – til hvad som helst. Og vi er her for at stå sammen og hjælpe hinanden, også på den måde.

Uddrag fra bogen ”Få dig et liv” af Irma Lauridsen


Udgivet

i

af

Tags: