Din idealvægt – tænk dig til den

Du er hvad du tænker

Der er langt større kraft i vores tanker, end de fleste af os tror. En helt utrolig kraft, som kan bruges til uendelig mange ting. Vi skal bare være bevidst om den mulighed for at kunne bruge den bevidst.
Tankerne kan give fysiske forandringer i vores krop. Vi tror måske ikke, det er rigtigt, og tror vi ikke det, bruger vi det selvfølgelig heller ikke bevidst. Og det er synd, for i tanken ligger den styrende kerne i vores liv.

I sin tid tænkte jeg mig slank. Lærte simpelthen mig selv at bruge tanken, så min krop begyndte at opføre sig som slank – og blev slank! Og jeg holdt min idealvægt.
Senere tænkte jeg mig totalt fri af en rigtig grim skavank, der var kommet i min krop, og som skulle have været opereret væk. Lægen slog fast, at der ikke var andre muligheder end operation. Men jeg valgte at overbevise mig selv om, at der var en anden mulighed, nemlig kraften i tanken. Og det virkede! Dermed ikke sagt, at man ikke skal gå til længe, hvis man fejler noget alvorligt. Men det andet er bestemt forsøget værd, også.

 Lyder det lidt for ”luftigt”, at tanken har så stor kraft, at den kan gøre dig mere frisk og rask – ja endog i visse tilfælde kan gøre dig helt rask? Jamen så gør lige selv et tankeeksperiment, og bagefter vil du selv have oplevet, at tanken virker fysisk :

Forestil dig en citron. Tænk på, at du holder den i hånden. Se det for dig. Du tager nu en kniv og skærer den midt over. Derpå tager du citronen op til munden, sætter tænderne i frugtkødet, bider et stykke af og tygger på det. Se det for dig. Mærk det.
Hvad sker der i din mund, når du tænker på det? Får du mere mundvand? Det vil over 99% af os få. På grund af citronen? Nej, på grund af tanken! Altså – et såre enkelt og meget kendt bevis på, at tanken virker fysisk.

Du ved det også – hvis du er nervøs. Går og spekulerer på noget, du ikke rigtigt tør kaste dig ud i – f.eks. en jobsamtale, en ny date, og du begynder at ryste lidt på hænderne, sveder, får måske røde knopper på halsen og får svært ved at sove. På grund af – tanken alene! Jo, så sandelig virker tanken fysisk.

Det kan vi altså få den til at gøre i positiv retning også. Hvis vi bliver bevidst om tanken og om, at vi vil styre den.

 Det gælder selvfølgelig også humøret, hele livssynet – det kan totalt forandres til noget virkelig godt – også via tanken.

Selv synes jeg, det er en af de største oplysninger, der er kommet frem nogensinde. Jo, det har været kendt altid. De fleste af os har bare ikke givet det den opmærksomhed, det burde have. Eller glemt det igen. Men tager vi det op og bruger det, kan det simpelthen revolutionere hele vores liv, intet mindre – hvis vi gør arbejdet, er stille, lytter indad i os selv og bestemmer, at for fremtiden er det MIG, der skaber tilstandene i mit eget liv. Jeg bestemmer selv, om jeg vil koncentrere mig om ærgrelser og sorg – eller spejde efter glæde og dyrke den. Enhver kan arbejde på at gøre sig selv sundere og stærkere – ja i visse tilfælde måske endda befri sig selv for en sygdom – alene via tankerne, som bliver styret mod det, man ønsker skal ske.

I bogen ”Slank på den lette måde” giver jeg en del temmelig interessante eksempler på fysiske forandringer, der er sket – alene ved tankens kraft. I bogen fortælles også hvordan det kan gøres. Noget, der er så let, at det kan praktiseres af alle, så det efterhånden bliver helt naturligt.

Når man lærer at styre tankerne mod det, man ønsker sig – simpelthen at visualisere et godt resultat – har man taget sit liv i egne hænder og taget et ansvar for egen sundhed. Det her er ikke svært. Her kan alle være med, så snart vi er bevidst om, at den mulighed findes, og hvor let den er at anvende.


Udgivet

i

af

Tags: